MANAGED DOCUMENT SERVICES

BESPARINGEN IN DE KIJKER

Potentiële besparingen blijven vaak onopgemerkt. Waar werk is, is papierwerk. Maar ken je de exacte printkosten van jouw bedrijf? Ze zijn vaak aanzienlijk hoger dan verwacht.

60% van de totale printkost gaat naar indirecte kosten zoals het printerbeheer, het energiegebruik, administratie,…

We onthullen graag de geheimen van jouw printomgeving. Hoe kan je werkprocessen optimaliseren? Waar kan je besparen?

curve

TRANSPARANTIE BETEKENT DUIDELIJKHEID

Toshiba Managed Document Services:

een leveranciersonafhankelijke end-to-end oplossing die elk aspect van jouw documentverwerking onder een vergrootglas legt en je een duidelijk beeld van de directe en indirecte printkosten binnen jouw bedrijf verschaft.

Op basis van deze kennis, werken we met jou de passende maatregelen uit om te optimaliseren. 

Hierbij spelen verschillende factoren een rol:

 • Analyse
 • Implementatie
 • Beheer
 • Producten
 • Oplossingen
 • Financiën

Hoe meer factoren op elkaar afgestemd kunnen worden, hoe lager de printkosten.

DRIE EENVOUDIGE STAPPEN NAAR SUCCES


Om snel veranderingen door te voeren om zo de printkost te verlagen, werken we in 3 stappen.

Jouw doelstellingen staan altijd op de eerste plaats. Het resultaat: minder printkosten, geoptimaliseerde werkstromen en verbeterde productiviteit.

Analyseren, evalueren, optimaliseren

Ons werk begint met een analyse van jouw bestaande printerpark en alle daarmee samenhangende structuren en processen. We screenen jouw printernetwerk, controleren apparaten en bespreken het gebruik en de afdruktaken met medewerkers. Zo krijgen we een nauwkeurig overzicht van hoe, waar en wanneer elk printproces binnen jouw bedrijf plaatsvindt.


Op basis van de verkregen gegevens formuleren wij een pakket maatregelen dat optimaal afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Dit kunnen eenvoudige maatregelen zijn voor een efficiënter gebruik van het apparaat, alsook complexe aanbevelingen die een positieve uitwerking hebben op de hele werkstroom.

Aankoop, installatie, configuratie

Zonder jouw dagelijkse werking te verstoren, pakken we systematisch elke taak aan die samen met jou in ons projectplan werd gedefinieerd. Mocht je van plan zijn te investeren in nieuwe apparatuur of technologieën, suggereren we oplossingen op maat.

Indien nodig, kunnen onze specialisten 'on site' werken zodat er kort op de bal kan gespeeld worden.

Controle, rapportering, planning

Met behulp van computerondersteunde monitoring tools registreren we alle printactiviteiten, kijken we naar het verbruik, onderhoud, herstel en de werking van de software.

Op geregelde tijdstippen ontvang je rapporten met alle gegevens over jouw documentbeheer. Op basis van deze informatie en een evaluatie van de individuele gegevens, kunnen we verdere maatregelen voor optimalisatie ontwikkelen zonder jouw processen te onderbreken.

TOEGEWIJDE EXPERTS AAN HET WERK

Winst over de hele lijn

Uitgebreide kostenbeheersing impliceert dat Toshiba Managed Document Services zelfs na een paar weken of maanden al loont voor jouw bedrijf. Onze aanpak verlaagt de printkosten, verbetert de werkprocessen, verhoogt de efficiëntie van inkoop en drukt de energiekosten.

Onze experts werken met jouw bestaande infrastructuur, upgraden verouderde apparatuur en hernieuwen lease-overeenkomsten. En omdat bedrijfscontinuïteit een topprioriteit is, worden eventuele interferenties met jouw dagelijkse werkzaamheden tot een absoluut minimum beperkt.

Samengevat: je kan op ons rekenen en zonder omkijken je focussen op je eigen business.

Profiteer van het Toshiba-effect

Verlaag jouw printkosten en optimaliseer tegelijkertijd jouw documentbeheer en alle gerelateerde processen.
Jouw voordelen zijn onder meer:

 • Kostenbesparing
 • Betrouwbaar documentbeheer
 • Verbeterde productiviteit
 • Planningszekerheid
 • De vrijheid om je te concentreren op jouw core business

IN EEN NOTENDOP

De holistische benadering maakt onze Managed Document Services uniek.

Wij analyseren en optimaliseren jouw documentuitvoer - op multifunctionele systemen en op barcodesystemen - en we nemen ook een kijkje naar jouw ecologische voetafdruk.

Door rekening te houden met al deze aspecten zijn we in staat om je een oplossing te bieden om jouw printkosten te optimaliseren, zonder afbreuk te doen aan jouw efficiëntie.

PuttingItAllTogether

KLAAR OM TE BESPAREN? 

CONTACTEER ONS

Krijg een gedetailleerd overzicht van jouw besparingspotentieel.
Onze experts helpen je in drie stappen om jouw veranderingstraject tot een succes te maken.