GEZONDHEIDSZORG

WE ONTZORGEN JOU

De identificatie van een patiënt, een bloedstaal, een voorschrift of ieder ander item dat gelinkt is met een patiënt, is in de work- en zorgflow van uitzonderlijk belang. Van etiketten bij het onthaal voor de administratie, polsbandjes voor de identificatie van de patiënt tot labels voor de ziekenhuisapotheek of het labo ; de range van wat geprint én gelabeld wordt is erg specifiek en uiteenlopend. Bovendien zijn zowel vaste als mobiele toepassingen in gebruik.

Wat we doen?

  • we zorgen voor een efficiënte en betrouwbare informatieflow
  • we verminderen de kosten 

Hoe we dat doen?

  • door de meest betrouwbare technologie in te zetten
  • door systemen en toepassingen op maat  te ontwikkelen die bovendien gemakkelijk te integreren zijn in bestaande netwerken

 

Healthcare baby polsbandje

ONZE PRODUCTEN, SOFTWARE EN OPLOSSINGEN?

In het gamma van multifunctionele printers vind je toestellen in alle maten, aan verschillende printsnelheden en tal van configuratiemogelijkheden. Alle toestellen zijn erg intuïtief in gebruik en produceren documenten van uitstekende beeldkwaliteit. 

Vind de geschikte MFP of printer

 

Ook in het gamma van barcodeprinters vind je zeker een geschikt toestel dat beantwoordt aan jouw etiketteringsbehoeften. Of je nu een draagbare printer nodig hebt of een polsbandje wil printen: Toshiba heeft het perfecte toestel voor jou.

Bekijk het volledige gamma barcodeprinters

Naast hardware kan je bij Toshiba ook terecht voor polsbandjes, bloedzaklabels,... Ze garanderen een vlotte patiëntidentificatie en een correcte zorg.

In onderstaande downloadsectie vind je de brochure met de volledige range.

GEBRUIK TOSHIBA'S EXPERTISE

Contacteer ons

Voor de zorgsector heeft Toshiba de technologie én de kennis om alles vlot en efficiënt te printen in huis.

Ze garanderen een vlotte patiëntidentificatie en een correcte zorg.