RETAIL

KLANT IS KONING

In de erg complexe en concurrentiële retailomgeving, waar operationele kosten zo laag mogelijk moeten gehouden worden en de klantenbeleving zo hoog mogelijk, is het een hele uitdaging om steeds opnieuw vernieuwend uit de hoek te komen. Daarnaast is de retailwereld groot, divers en voortdurend in verandering. Toshiba helpt je graag met efficiënte en betrouwbare oplossingen.

Wat we doen?

  • we stroomlijnen en verbeteren de processen
  • we verbeteren de klantenervaring
  • we verminderen de kosten 

Hoe we dat doen?

  • door nauwkeurige en up-to-date informatie bij te houden over jouw klanten en producten
  • door betrouwbare systemen en toepassingen op maat  te maken die bovendien gemakkelijk aan te passen zijn aan veranderende eisen

ONZE PRODUCTEN, SOFTWARE EN OPLOSSINGEN?

In het gamma van multifunctionele printers vind je toestellen in alle maten, aan verschillende printsnelheden en tal van configuratiemogelijkheden. Alle toestellen zijn erg intuïtief in gebruik en produceren documenten van uitstekende beeldkwaliteit. 

Vind de geschikte MFP of printer

 

Ook in het gamma van barcodeprinters vind je zeker een geschikt toestel dat beantwoordt aan jouw etiketteringsbehoeften. Of je nu een draagbare printer nodig hebt of een schapetiket wil printen: Toshiba heeft het perfecte toestel voor jou. 

Bekijk het volledige gamma barcodeprinters

Toshiba is een leverancier van hardware... maar ook van software oplossingen. Dankzij innovatieve software kan je jouw document- en informatiestromen optimaliseren, processen digitaliseren, documenten optimaal beheren, informatie beveiligen,... 

Raadpleeg onze software oplossingen

WERK AAN DE WINKEL?

CONTACTEER ONS

Jij bent net zo bijzonder voor ons als jouw klanten voor jou.

Toshiba's oplossingen en uitgebreid gamma aan producten, die zowel op de werkvloer als in de backoffice kunnen ingezet worden, zullen je zeker helpen te optimaliseren. Maak gebruik van Toshiba's expertise en neem contact voor een oplossing op maat.