DUURZAAMHEID

MILIEUVISIE

Als maatschappelijk verantwoorde onderneming vraagt Toshiba zich steeds af welke gevolgen huidige handelingen, acties en beslissingen hebben voor de samenleving en het milieu.

Diverse vraagstukken, zoals klimaatverandering, vragen om een oplossing. Daarom heeft Toshiba de 'Milieuvisie 2050' ontwikkeld ; een visie op een wereld in 2050 waarin mensen in volledige harmonie met de planeet leven. 

Toshiba probeert met passie en vastberadenheid een waardevolle bijdrage aan de maatschappij te leveren door toegevoegde waarde te creëren met revolutionaire innovaties.

Gedurende de hele levenscyclus van producten - van fabricage en gebruik tot hergebruik en recycling -  houdt Toshiba de ecologische normen in het oog.

TOSHIBA ZET ZICH IN VOOR DE MENS EN DE TOEKOMST

T-COMPASS

Toshiba werkt voortdurend aan het verkleinen van de milieu-impact van de eigen producten, productie en processen. Daarnaast ondersteunen we onze toeleveranciers om eveneens duurzaam te werken.

Meer informatie over T-COMPASS

 

 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Als één van de grootste technologische bedrijven ter wereld zijn wij ons erg bewust van de verantwoordelijkheid ten aanzien van het welzijn van mens en milieu. Als wereldspeler tonen wij leiderschap in onze rol als onderneming bij de bescherming van het natuurlijk milieu.

Kom meer te weten over Toshiba's maatschappelijk verantwoord ondernemen

MILIEU

Toshiba zet zich in voor een groenere toekomst. Vanzelfsprekend voldoen onze producten dan ook aan de milieunormen en -voorschriften.

Lees hier meer over ons milieubeleid

TOSHIBA CARBON ZERO PROGRAMMA

 

Toshiba heeft een hart voor het milieu en houdt de CO2-uitstoot in balans door het Carbon Zero Programma te ondersteunen.

Bekijk hier het Carbon Zero programma

ONS HART VOOR HET MILIEU

Download onze milieubrochures met meer informatie over onze inspanningen voor een groenere toekomst.