MILIEUVRIENDELIJK KANTOOR

DUURZAAM ONDERNEMEN

Zorg voor het milieu en duurzaam omgaan met natuurlijke grondstoffen staat hoog in het vaandel bij Toshiba. Als wereldspeler tonen wij leiderschap in onze rol als onderneming en willen wij bijdragen tot een meer duurzame samenleving. Zo is het behoud en de bescherming van natuurlijke bronnen tijdens elke fase van onze producten, van fabricage en gebruik tot hergebruik en recycling, een absolute prioriteit.
We nemen concrete maatregelen om energie en natuurlijke bronnen te beschermen en de milieubelasting te reduceren. Tegelijkertijd houden we de behoeften van onze klanten in het oog. Daarom zorgen we ervoor dat onze producten en oplossingen niet alleen ecologisch voordelig zijn, maar ook financieel en operationeel interessant zijn.
Op deze pagina vind je enkele van onze producten en oplossingen waarmee jouw bedrijf een concrete bijdrage kan leveren voor een groenere toekomst. 

ONZE GROENE PRODUCTEN

Een kleine moeite voor een groenere toekomst.

Multifunctionele systemen en printers

Met de e-STUDIO5008LP serie heeft Toshiba een systeem ontwikkeld dat een ware printrevolutie inluidt. Het is het eerste multifunctionele systeem waarmee beprint papier meerdere malen kan worden ontinkt voor hergebruik. Je bespaart papier en vermindert jouw ecologische voetafdruk zonder minder te printen.

Meer informatie

Barcode- en labelprinters

De Toshiba DB-EA4D heeft twee thermische koppen voor het tweezijdig printen van labels. Dit kan de totale kosten verminderen van bijvoorbeeld een typische verzendlabel, doordat de pakbon op de achterzijde van het etiket kan worden afgeprint. Dit barcodesysteem verbetert de effectiviteit, efficiëntie en de milieu-impact van jouw handelen.

Productspecificaties

Software en diensten

Het stroomlijnen van jouw informatie en documentwerkprocessen helpt je niet alleen efficiënter te zijn, maar doet je ook besparen. Het resultaat: lagere kosten voor jou én een groenere toekomst voor iedereen. Toshiba biedt een ruim assortiment van software die je daarbij helpt. Of profiteer van onze Managed Document Service om mogelijke besparingen aan het licht te brengen. Wat je ook van plan bent, met Toshiba heb je een betrouwbare partner aan je zijde.

WEES GROEN

CONTACTEER ONS

Onze experten kunnen je helpen om jouw bedrijf duurzamer te maken.