ONZE ONDERNEMING

WIE ZIJN WE

Toshiba Japanse tekens klein

Toshiba Tec Belgium Imaging Systems is onderdeel van de wereldwijd opererende Toshiba Tec Corporation. Als toonaangevende leverancier van informatietechnologie, zijn we actief in verschillende sectoren - variërend van detailhandel, onderwijs en dienstverlening tot horeca en productiebedrijven.  Met het hoofdkantoor in Japan en meer dan 80 dochterondernemingen wereldwijd, helpt Toshiba Tec Corporation organisaties innovatief te zijn in de manier waarop zij informatie creëren, opslaan, delen, beheren en weergeven.

ONZE BEDRIJFSFILOSOFIE

Wij creëren onze producten met trots en passie.
Bij alles wat we doen staat het belang van de klant centraal. Altijd en overal.

Monozukuri is het continu streven naar het creëren van nieuwe waarde in kwaliteitsproducten en diensten die de klantverwachtingen overtreffen. Dit kan dankzij de toepassing van superieure merkgebonden technologie en door jarenlange ervaring en opgedane kennis.

Wij streven continu naar producten en diensten met een betrouwbare kwaliteit en functionaliteit en een hoge gebruiksvriendelijkheid. De unieke Toshiba technologie en de samenwerking met andere professionele partners helpen ons een meerwaarde voor de klant te creëren.

Wij koesteren een open en gezonde bedrijfscultuur. Hierin kunnen sterke en professionele teams voortdurend nieuwe uitdagingen aangaan. De individualiteit van elke medewerker wordt gerespecteerd en de ontwikkeling van persoonlijke vaardigheden wordt aangemoedigd. Tenslotte is er een eerlijk en adequaat beoordelings- en beloningssysteem van kracht.

 

 

Wij dragen als een goede, gezagstrouwe en ethisch-handelend burger bij aan de ontwikkeling van de wereldgemeenschap in elk land en in elke regio waar we actief zijn. Wij nemen onze verantwoordelijkheden en respecteren de lokale cultuur en geschiedenis.

Onze zorg voor het milieu is een prioriteit in onze zakelijke activiteiten. We wensen zowel de veiligheid en gezondheid van mensen, als de natuurlijke reserves van de wereld te beschermen.

We streven naar een groei van onze onderneming en op basis van een gezond en transparant bestuur adequate winsten en reserves te realiseren. We trachten voortdurend te vernieuwen en te investeren  in onderzoek en ontwikkeling. Zo kunnen we voldoen aan de verwachtingen van onze aandeelhouders.

TOGETHER INFORMATION

Creëren, verwerken, delen, beheren, presenteren
Verander jouw business met de print- en contentoplossingen van Toshiba.

 

Wat is Together Information?
Together Information is Toshiba's visie op de manier waarop mensen en organisaties ideeën en gegevens creëren, verwerken, delen, beheren en presenteren.

Het is gebaseerd op onze overtuiging dat de meest succesvolle organisaties informatie op de meest efficiënte manier delen.
Dat maken we mogelijk door middel van een geïntegreerd gamma branchespecifieke oplossingen.

 

Hoe kunnen we je helpen?
We werken samen met onze klanten om op maat gemaakte, rendabele oplossingen te leveren die voldoen aan behoeften inzake printen, documentbeheer en content. Ons uiteindelijke doel is kosten te helpen verlagen, de efficiëntie te vergroten en kwaliteit te behouden. Onze aanpak gaat steeds uit van een eco-vriendelijke filosofie.

 

Sectorgerichte oplossingen
Wij werken in meerdere sectoren over de hele wereld – variërend van detailhandel, onderwijs en dienstverlening tot horeca, productie en financiën. Waar je ook bent of wat je ook doet, Toshiba kan je helpen.

Together Information Red RGB

WIL JE MEER WETEN OVER ONS? 

CONTACTEER ONS

Heb je vragen? 
Kunnen wij je helpen jouw business te verbeteren?

Wij horen het graag van jou!