Sales & administration assistant

Functieomschrijving

Je werkt mee aan de goede werking van de interne salesafdeling en bent verantwoordelijk voor het inbrengen en opvolgen van orders. Hierbij sta je in nauw contact met onze externe sales, dealers en leveranciers.

Je coördineert van de plaatsing van een bestelbon tot de levering van de goederen het volledige proces: voorraad bestellen in Japan, levertermijnen checken, verzendingsopdrachten geven, het warehouse aansturen, facturatie-opdrachten doorspelen naar het Europees hoofdkantoor, het salesteam én dealers verder helpen waar het ook maar kan.

Daarnaast geef je de nodige support aan de technische dienst. Je beheert de service-planning en bent het eerste aanspreekpunt wanneer een technische interventie vereist is. 

 

Functie-eisen

Je hebt reeds ervaring opgedaan in een commerciële - administratieve functie.

Je bent een proactief en commercieel iemand die ook administratief sterk is.

Je bent analytisch en organisatorisch sterk.

Je hebt goede kennis van office.   

Je bent een echte teamplayer.

 

Wij bieden

Je krijgt veel verantwoordelijkheden en unieke kansen om je talenten te ontwikkelen. Je kan hiervoor rekenen op een goede begeleiding. Onze organisatiecultuur kenmerkt zich door laagdrempeligheid, korte communicatielijnen, loyaliteit, ambitie en gedrevenheid. Er heerst een informele werksfeer, waarbij er veel waarde wordt gehecht aan collegialiteit.  

 

Is dit jouw nieuwe uitdaging?

Stuur dan je cv met motivatiebrief naar wim.decat@toshibatec-tgis.com.