Software Solutions

Van goed naar perfect

Toshiba is een leverancier van toonaangevende printerhardware... maar ook van document- en informatieoplossingen. Dankzij innovatieve software kan je jouw document- en informatiestromen optimaliseren, processen digitaliseren, documenten optimaal beheren, informatie beveiligen,... Ontdek hier hoe Toshiba je kan helpen bij het stroomlijnen van documentenstromen en het automatiseren van complexe processen, maar ook bij de opmaak van een label.

 

BARCODEPRINTER SOFTWARE

Barcodelabels ontwerpen, printen en beheren

Hoe zorg je ervoor dat op je label de juiste afbeelding met de goede barcode en variabele gegevens wordt geprint? Alles goed koppelen en inlezen kan via BarTender-software. Op een eenvoudige manier kan je dankzij deze software ontwerpen en snel met je printwerk starten.

Klik hier om meer te weten te komen over de BarTender-software waarvan de UltraLite-versie standaard wordt meegeleverd met je Toshiba barcodeprinter.

 

MFP SOFTWARE SOLUTION

Documenten inlezen, bewerken en bewaren

Het integreren van nieuwe documenten of informatie in een bestaande workflow kan een uitdaging zijn. Met software-oplossingen kan je dit soms complexe proces eenvoudig maken. Met Toshiba zet je in enkele stappen een automatische documentenstroom op.

Klik hier voor de e-BRIDGE Capture&Store-oplossing waarmee je papieren documenten gemakkelijk kan digitaliseren en integreren in jouw digitale werkstromen.

 

MFP SOFTWARE SOLUTION

Je printerpark optimaliseren en efficiënt beheren

Om een printerpark te beheren en het gebruik van elk systeem te optimaliseren, kan realtime informatie erg nuttig zijn. Met geavanceerde software hou je de status van alle systemen in jouw netwerk in het oog en perk je de uitvaltijd van multifunctionele systemen in.

Klik hier om alles te weten te komen over e-FLEET, slimme software van Toshiba om jouw multifunctionele systemen automatisch vanop afstand te beheren.

 

MFP SOFTWARE SOLUTION

Je printwerk en documenten optimaliseren

Door een printbeleid en quota's af te dwingen verminder je het printafval en hou je de kosten onder controle. Deze oplossing is eenvoudig te installeren en te beheren en garandeert een optimaal gebruik van je printerpark en zorgt voor goede document output.

Verbeter dankzij e-FOLLOW jouw efficiëntie en productiviteit door te printen waar en wanneer je wil en bespaar op printkosten door minder papier te verspillen.

VIND JE NIET WAT JE ZOEKT?

CONTACTEER ONS

Wil je de documentenstroom optimaliseren?
Heb je vragen over hoe je een beter printbeleid kan implementeren?

We denken graag met je mee en zoeken zeker naar de oplossing die jij nodig hebt.